Laburnum nekretnine

Okupili smo tim profesionalaca koji će Vam pomoći da u najkraćem roku prodate ili pronađete nekretninu koja Vam odgovara uz stručnu pomoć i pravnu sigurnost prilikom finaliziranja posla vezanog za nekretninu.

Posrednovanje

POSREDOVANJE

Prodavateljima osiguravamo profesionalno oglašavanje i prezentaciju nekretnine, pronalaženje kupca u kratkom roku kao i svu stručnu dokumentaciju potrebnu za zaključenje prodaje.

Kupcima jamčimo profesionalan i stručan pristup pri odabiru nekretnine na tržištu i svu potrebnu pravnu pomoć prilikom kupnje.

Savjetvanje

SAVJETOVANJE

Svaka dobra kupovina/prodaja nekretnine počinje dobrim savjetom. Naši klijenti uvijek dobiju savjet više – s vama dijelimo svoja iskustva, te vas svojim stručnim znanjem usmjeravamo na pravi put prilikom kupoprodaje nekretnine.

Procjena

PROCJENA

Za donošenje ispravne odluke kod kupoprodaje nekretnine najvažnije je biti dobro informiran o svim bitnim elementima ovog kompleksnog procesa. Vodeći se transparentnim pristupom poslu, osobito smo posvećeni edukaciji klijenata, kako bismo ih upoznali s procedurom i dali im do znanja što mogu očekivati od nje.